Deprecated: Non-static method nggMediaRss::add_mrss_alternate_link() should not be called statically in /home/u9499p6624/domains/omniacumdeo.nl/private_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/u9499p6624/domains/omniacumdeo.nl/private_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_singlepic/package.module.nextgen_basic_singlepic.php on line 35

Welkom op de website van Christelijk Gemengd Koor Omnia Cum Deo

Omnia Cum Deo – Alles met God – is opgericht op 9 maart 1922. We bestaan dus alweer meer dan 96 jaar ! De agenda van 2018 is alweer vol gepland met concerten en zangdiensten. En daar kunnen we best extra leden bij gebruiken, u bent dus van harte welkom. Wij hopen u te ontmoeten op onze repetitieavonden of op één van onze uitvoeringen. Voor ons programma met al onze uitvoeringen verwijzen wij u naar onze agenda.

Op dit moment werken we met 54 trouwe leden hard aan de komende uitvoeringen. Ons repertoire bestaat uit klassieke , geestelijke en eenvoudige muziek. Bent u diegene waarmee wij de 100 jaar gaan bereiken?

Regelmatig verzorgen wij concerten of werken wij mee aan kerkdiensten. Niet alleen in binnenland, de laatste jaren zijn wij ook actief in het buitenland met concertreizen naar Polen (Katowice, Ledziny), Duitsland (Leipzig, Dresden) en Frankrijk (Amboise aan de Loire).

We repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur in het verenigingsgebouw van de Ontmoetingskerk te Nieuw-Lekkerland o.l.v. onze dirigent Gerard van der Zijden. Voor meer informatie over onze dirigent klik op deze link. http://www.gerardvanderzijden.nl/ Mocht u interesse hebben om ons eens uit te nodigen voor medewerking in een dienst of voor een andere speciale gelegenheid, dan kunt u ons bereiken via onderstaande contactpersonen. foto: fototeam K en M.

Wij hopen dat u regelmatig onze site blijft bezoeken, om uzelf op de hoogte te houden van onze activiteiten.